Šerajte nas!

Legendarni zagrebački Radio 101 pridružio se našoj kampanji “Svi za Baraku”.

Radio 101 je kultna radijska postaja koja s radom počinje davne 1984. godine te je na ovo područje postavila neke od opće prihvaćenih broadcasting standarda.
Povijest ih je obilježila kao postaju zbog koje je 1996. godine preko 100 000 ljudi izašlo na zagrebačke ulice.

KCM, našu Baraku i Radio 101 veže nekoliko faktora. Prije svega to su sloboda govora, necenzura, beskompromisnost, smjer urbane kulture…

U nekoliko dosadašnjih izdanja festivala Organizirani kaos bili su naši medijski pokrovitelji, a tradiciju i pojačanu podršku odlučili su iskazati i ove godine na čemu smo im neizmjerno zahvalni.

Podsjetimo, 20. izdanje Organiziranog kaosa koje se održava 26.svibnja 2018. provodi se u sklopu kampanje “Svi za Baraku”. Dio prihoda od ulaznica ići će za opremanje kluba za mlade Baraka koji će nuditi razne edukativne, umjetničke i aktivističke sadržaje. Cilj kampanje je za ovu svrhu prikupiti preko 100 tisuća kuna.

Na noćnom open-air izdanju festivala nastupit će legendarna imena glazbene scene poput Kawasaki 3P, Elemental, Antenat, Deafness by noise, Atheist rap, Motus i Biciklić.

Dnevni dio festivala nudi turnir u malom nogometu i pikulanju, a u prirodi kutinskog bazena moći ćete uživati u popratnim sadržajima poput društvenih igara, piknika, stolnog tenisa, dnevnog akustičnog stejđa… Također imat ćete priliku kupiti neke od proizvoda Kulturnog centra mladih i na taj način dati podršku navedenoj kampanji.


Ulaznice kupite u Kutini u Hoodo bar ili Taboo caffe, u Zagrebu u Dirty old shop-u ili online na entrio.hr

Priključi se našoj kampanji. Klikni na poveznicu i saznaj više.

KCM Facebook stranica
Baraka Facebook stranica
Facebook event 20. Organiziranog kaosa
Online kupnja ulaznica