Šerajte nas!

Ovih dana dovršene su trodimenzionalne skice vanjskog izgleda i unutarnjeg rasporeda prostorija novog kluba za mlade Baraka koji je namijenjen prvenstveno za korištenje udruga Kulturni centar mladih , KOMA – Kutinska organizacija mladih, FAUN – društvo prijatelja i ljubitelja životinja , Udruga Heshteg, MK Vilenjaci  i mnogih drugih društveno korisnih inicijativa ili pojedinaca.

Vanjski prostor kluba sastojat će se od parkirališta za posjetitelje kluba, dvorišnog prostora za održavanje koncerata na otvorenom, prvenstveno Organiziranog kaosa i Moto susreta MK Vilenjaci te dviju nadstrešnica.

Unutrašnjost kluba koja se u ovoj drugoj fazi obnove u sklopu kampanje Svi za Baraku planira urediti sastoji se od glavne prostorije ukupne veličine cca. 165 m2 čija će namjena biti organizacija raznih vrsta događaja poput koncerata, edukativnih predavanja, projekcija filmova, okruglih stolova i mnogih drugih aktivnosti.
Isto tako u planu je obnova prostora za glazbene sastave ( 17.42 m2), sviraone ( 16.57 m2) a koji se trenutno nalaze u starom dijelu kluba Baraka i potrebno ih je pripojiti novom objektu.

Međutim, kako bi se nacrtano stanje realiziralo potrebna nam je Vaša pomoć.
Kako se možete uključiti u kampanju možete saznati na sljedećoj poveznici .
Ili nam se javite putem nekih od kontakata:
Facebook stranica
mail
web stranica