Šerajte nas!

Kulturni centar mladih zajedno s partnerima KOMA – Kutinska organizacija mladih, FAUN – društvo prijatelja i ljubitelja životinja , Udruga Heshteg i MK Vilenjaci  pokreće kampanju pod nazivom “Svi za Baraku” u kojoj nam je cilj osim informiranja javnosti oko sadržaja novog kluba Baraka prikupiti i novčana sredstva za obnovu i stavljanje prostora u funkciju.

KCM je krajem 2016. godine pokrenuo sveobuhvatnu inicijativu pod nazivom #HOCEMOKLUB u kojoj su kao ključni ciljevi navedeni: rješavanje imovinsko-pravnih odnosa Grada Kutine i Petrokemije d.d. , dodjela prostora čvrstog objekta nekadašnje pekare Lika za civilne udruge, uvrštavanje projekta u gradski proračun, obnova novog prostora i njegovo stavljanje u funkciju.

Inicijativa je do sada rezultirala rješavanjem imovinsko-pravnih odnosima te se zemljište od kraja 2017. godine nalazi u vlasništvu Grada, prostor je uvršten u gradski proračun s iznosom od 200 000 kn, obnovljena je krovna konstrukcija te je u tijeku izrada glavnog projekta obnove kluba.

U sklopu inicijative #HOCEMOKLUB u njenoj prvoj fazi  organizirana je akcija “Daj mi buke” u kojoj je cilj bio prikupiti novac potreban za obnovu koncertne opreme. To je jednim dijelom učinjeno te je prikupljeno gotovo 20 000 kn.

U drugoj fazi koja nosi naziv “Svi za Baraku” cilj je skupiti 100 000 kn za nadopunu glazbene opreme, rasvjetu u klubu, uređenje glavne prostorije i “bakstage-a”.
Akcija će se sastojati od niza događaja, a neke od njih su i  crowdfunding kampanja, festival 20. Organizirani kaos i mnoge druge .
Akcija će se provoditi tijekom mjeseca ožujka, travnja, svibnja i lipnja.

Ovim putem želimo pozvati sve zainteresirane strane da se uključe i pomognu našoj inicijativi.
Pomoći možete novčanom uplatom na račun udruge HR7623400091100183628 otvoren kod PBZ s naznakom: Svi za Baraku, dijeljenjem ovog članka, stavljanjem oznaka #hocemoklub i #svizaBaraku, širenjem informacija svojim poznanicima ili bližnjima, kontaktiranjem medija s ciljem poticanja svijesti oko potrebe stavljanja objekta u funkciju, kupovinom naših proizvoda, kupovinom ulaznica za 20. Organizirani kaos organiziranjem slušaonica ili drugih događaja u svom gradu… mogućnosti su beskonačne.

Javite nam se na kcmkutina@gmail.com ili na našu Facebook stranicu.

Zajedno možemo puno.

Krenimo skupa!